1/30/2007

Πρόσκληση

Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιών Κατοίκων Παλλήνης "Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ"
Σύμφωνα με το άρθρο 18 του καταστατικού, καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να λάβουν μέρος στην Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την 4η Φεβρουαρίου 2007, ημέρα Κυριακή και ώρα 11η π.μ. , μετά τη Θεία Λειτουργία.
Όπως κάθε χρόνο, η Γ. Συνέλευση θα συνέλθει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Τρύφωνος.
Καταρχήν, θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα, που θα ευλογήσουν οι ιερείς της εκκλησίας μας.
Θα ακολουθήσει η Γεν. Συνέλευση με θέματα:
  1. Τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου
  2. Την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  3. Την έγκριση του Ισολογισμού και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη.
  4. Οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου θα έχει το δικαίωμα, εάν το επιθυμεί, να ζητήσει το λόγο για να εκθέσει τις απόψεις του, να κάνει τις παρατηρήσεις του ή και τις κρίσεις του.

Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας θα υπάρχει μπουφές, όπου σε μία φιλική δεξίωση θα μας δωθεί η ευκαιρία να μιλίσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές. Προϋπόθεση για να ψηφίσει ένα μέλος είναι η ταμειακή του ενημερότητα, που μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η ετήσια συνδρομή παραμένει στα 10€ και είναι συμβολική, γιατί όπως είναι γνωστό τα έσοδα του συλλόγου είναι περιορισμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα πρέπει να σκεφθούμε σοβαρά τη συνέχιση και διατήρηση στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα ο ιστορικός μας σύλλογος, γι' αυτό υποβάλλεται υποψηφιότητα, ώστε να εκλεγούν νέα και ικανά μέλη που θα αναλάβουν την διοίκησή του.

Οι υποψηφιότητες, σύμφωνα με το άρθρο 23 του καταστατικού, πρέπει να υποβληθούν το αργότερο 3 ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο ή με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου για το θέμα αυτό. Επίσης μπορείτε να έρθετε στο γραφείο κάθε Τετάρτη απόγευμα 6.30-8.00 μ.μ., τηλ. 2106668419.

ΚΩΝ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛ. ΜΠΕΛΜΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

No comments: